BB Marnix

In het centrum van Amsterdam

BB Marnix

BB Marnix ligt in de historische wijk de Jordaan en dichtbij het Westerpark en beschikt over 2 lichte kamers, waarvan 1 met uitzicht op de Marnixkade/Singelgracht en de ander op de Marnix steeg. Vanaf de bus- (18 & 21) en tramhalte (10 & 3)  'Marnixplein' om de hoek reist u naar alle belangrijke toeristische bezienswaardigheden van Amsterdam. Het Anne Frank huis is op 10 min, loopafstand. Het Rijksmusem, van Gogh en Stedelijk museum bereikbaar met tram 10 in 5 min. Het Amsterdam Centraal Station met bus 18 of 21,

Beide kamers liggen op de 2e etage, geen lift, en zijn voorzien van houten vloeren, grote ramen en gratis WiFi. Ze beschikken overeen  buro met stoelen, Nespresso koffie- en theefaciliteiten, minibar, flatscreen-tv en een badkamer met een douche en toilet.

Kamers

2 Persoons kamer

Beschrijving

De kamers zijn voorzien van een bureau met 2 stoelen, 2 zeer comfortabele grote eenpersoons boxspring bedden, buro met stoelen, badkamer en toilet, flatscreen-tv, kleine koelkast, Nespresso koffie en thee faciliteiten, haardroger & handdoeken. Rituals home and body douchegel, shampoo en zeep. Gratis WiFi. Het (privé) toilet van de kamer aan de Marnixkade/Singelgracht bevindt zich net buiten de kamer (3 mtr). De kamer aan de Marnix steeg heeft een ensuite badkamer.

Bekijk de kamer in Google 360

Aantal personen 2

Beoordelingen

Contact

BB Marnix

In het centrum van Amsterdam

Marnixkade 76 , 1015 ZE , Amsterdam, Nederland


tel: +31(0)631057864